Sjung för Etiopien!

Webbplats: https://goo.gl/maps/qzfCYnHDgfRZxd956
Talare:

Stor kör under ledning av Simon Ljungman

Hopp för barn i Etiopien (HBE) stöds av Partille Rotaryklubb.

Partille Rotaryklubb har valt att under tre år stödja organisationen HBE – Hopp för barn i Etiopien. De arbetar för att förbättra livsvillkoren för gatubarn och fattiga i Addis Abeba och på den etiopiska landsbygden. Dom hjälper flickor, som levt i stor utsatthet och som har utsatts för sexhandel. Dom får ett hem, en utbildning och en chans i livet.

Projektledare inom Rotaryklubben är kyrkoherde emeritus Lars Hjort, som dels är född i Etiopien och dels har ett mångårigt förflutet som missionär i landet. Vid en nyligen genomförd resa till Etiopien konstaterade Lars att hjälpbehovet är gigantiskt och dessutom ökande genom inbördeskrig, covidpandemi och hyperinflation. Partille Rotaryklubbs projekt med stöd av bidrag från U-fonden kommer att täcka utbildnings- och uppehällekostnader för tre unga kvinnor och möjliggöra för dem att få en yrkesutbildning och en nystart i livet.

Som en del i projektet kommer Partille RK att genomföra en konsert tillsammans med en ekumenisk kyrkokör i Sävedalens Församling där intäkterna oavkortat kommer att gå till vårt HBE-projekt. Denna konsert passar dessutom mycket bra i tiden eftersom Partille Rotaryklubb i år firar sitt 50-årsjubileum!

Alla intäkter går till HBE. Biljetter där fika ingår:

- Vuxna: 125 kr

- Ungdom under 18 år: 75 kr

Förköp senast torsdag 26 jan 2023 >>

Överblivna biljetter säljs på plats.

Välgörenhetskonsert till förmån för barn i Etiopien

MEDVERKANDE

Simon Ljungman - gitarr och sång