PETS 2022

PETS (President Elect Training Seminar) är ett seminarium för inkommande Rotarypresidenter. Årets seminarium för distrikt 2360 arrangerades av Göteborg – Örgryte. Det blev en fullspäckad dag med mycket skratt och allvar – allt i Rotarys anda!

DG Lena Ekman Liljehed sammanfattade ett omtumlande år där den stora händelsen var Rotary Sverige- och Finlands insats för Ukraina. Insamlingsresultatet blev rekordstort och på 4 veckor kom det in totalt 8,4 miljoner. Ett resultat som enligt avtal dubblerades av Roger Akelius Foundation.

DGE Thomas L Olsson presenterade det nya årets funktionärer och årets tema Imagine Rotary.

Imagine a world that deserves our best, where we get up each day knowing that we can make a difference. You don´t imagine yesterday. You imagine tomorrow.

PETS 2022 sammanfattning.pdf