projekt

Internationella/lokala med fokus på barn och unga

Långedragsdagen 6 juni

Göteborg-Långedrag RK vore mycket tacksamma om de kunde få hjälp av några Rotarianer under Långedragsdagen den 6 juni kl 11-15. De är i behov av ca 10-15 Rotarianer från andra klubbar som kan hjälpa till med bl a som säkerhetsvärdar och Lotterivärdar.
Säkerhetsvärdar (ca 10  st) kommer att lösa av varandra under ett framtaget vaktschema. Säkerhetsvärden kommer att vara utrustad med komradio och rotaryväst.
Lottervärdarna kommer att lösa av varandra. De kommer att vara utrustade med rotaryvästar. Det är samtidigt tacksamt om Lottrrivärden kan medverka till att skaffa priser till lotteriet från sponsorer.
Med hopp om ett lyckat arrangemang samt toppenväder och inte minst goda inkomster.

Vill du anmäla ditt intresse eller ha mer information vänligen kontakta Lars-Åke Eriksson, Göteborg-Långedrag RK, larsake.e.eriksson@icloud.com

grupp 1

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu.

grupp 2